previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Vævernes Hus

Åbent Hus

Fredag d. 23. oktober 2020 mellem kl. 14-16 holder Vævernes Hus Åbent Hus, hvor vi fortæller også om de ideer, tanker og perspektiver, som ligger bag tæppeprojektet. Vi viser også et udvalg af de nye tæppeprøver som er udviklet det sidste år til tæppekollektionen Danske Tæpper/ Sans & Samling.

Adressen er Kattrup Gods, Kattrup vej 22, 450 Jyderup.

Gratis adgang. Alle er velkommen.

Vævernes Hus er placeret på det smukke Kattrup Godt. Kun 5 km fra Jyderup Station. Her ses hovedbygningen på Kattrup Gods.

Siden 2016 har Vævernes Hus holdt til i en tilliggende bygning, tidligere mejeri på Kattrup Gods.

Der er almindeligvis plads til 15 -20 væve. Men i øjeblikket , mens vi arbejder med projektet Danske Tæpper består værkstedet af 4 tæppevæve og  5 alm. store væve.

Kulturvirksomheden er en udløber af foreningen Vævere i Vestsjælland og blev etableret af Gitte Karlshøj og Kathrine Brandstrup i nov. 2016.

Kulturvirksomheden er en udløber af foreningen Vævere i Vestsjælland.

Gitte Karlshøj har siden 2018 drevet Vævernes Hus med hjælp fra en gruppe lokale vævere.

I dag anvendes Vævernes Hus som udviklings- og produktionssted.

Projektet Danske Tæpper/ Sans & Samling gennemføres i 2019-2021 i Vævernes Hus.

Kattrup Gods har været forum for en række væsentlige vævebegivenheder fx vævefestivaler, internationale seminarer, foredrag, workshops og markeder.

Vævernes Hus har også tidligere været anvendt som produktionssted for andre væveprojekter og ikke mindst fungeret som undervisningssted for vævekurser.

som